EN MILJÖ  FRI   FRÅN  NARKOTIKA  OCH  VAPEN - VÅRA  HUNDAR  SÖKER!
Vi på Anderssons Svets & Smide AB erbjuder nu även företag och skolor och privatpersoner konsultverksamhet inom spårning med hund efter narkotika och vapen. Arbetet är förebyggande och ett kompliment till företag, skolor och HVB hem för att säkerhetsställa din arbetsmiljö.
Narkotika- och vapenanvändningen är ett växande problem i Sverige.
Trots att Polisen och andra myndigheter arbetar aktivt och systematiskt med att minska den illegala importen och användningen saknas resurser.  Det finns många miljöer som svenska myndigheter inte har möjlighet att prioritera - där kan vi erbjuda hjälp!

Vad gör vi?
Vi har resurser och kompetens att hjälpa till där behovet är stort men hjälp saknas.
Våra specialistutbildade hundar söker av och säkerställer att din arbetsmiljö är narkotika- och vapenfri. Hundarna är tränade i att söka efter narkotikaklassade preparat och läkemedel såsom tex cannabis, kokain, Tramadol m m samt alla typer av skjutvapen.

Följande fina recension fick vi från RFHL:
”Vi på Riksförbundet RFHL är mer än nöjda med besöket från Anderssons Specialsök9. Vi hade begärt en genomsökning efter narkotika i våra lokaler efter ett inbrott där inbrottstjuvarna lämnat efter sig(tappat) narkotika som vi hittade och slängde. Men för att vara 100% säkra på att det inte fanns något kvar i lokalen så anlitade vi Anderssons Specialsök9. Anderssons Specialsök9 kom hit med två stycken hundar och gjorde ett utomordentligt jobb, noggrant och metodiskt. De sökte igenom varenda skrymsle och vrå och deras hundar reagerade också på de platser där vi vet att inbrottstjuvarna tagit i. De hittade även en påse med ett vitt pulver i som vi visste innehåll bikarbonat men de hade med sig ett fält test och testade det för att vara på den säkra sidan. Efter söket fick vi en utförlig rapport om var de sökt, vad som hittades etc. Vi vill rikta ett stort tack till Maria och Benke samt hundarna Mac och Signe. Vi kan varmt rekommendera Anderssons Specialsök9 till alla som vill ha en arbetsplats, skola, lekplats, källare eller annat utrymme fritt från narkotika, vapen och sprängämnen.
Stort tack från oss på
Riksförbundet RFHL”

"Professionella och väldigt trevliga hundförare som gjorde metodiska sök på anvisade platser i skolan. Vi är mycket nöjda över deras arbete och kommer utan tvekan att bjuda in de igen för att fortsatt bygga upp ett samarbete.
/Uppsala yrkesgymnasium Ekeby"
 

”Väldigt trevligt bemötande och ett proffsigt intryck. Ni var mycket tillmötesgående och sökte på de platser som vi önskat. Upplevde att det var välorganiserad och noggrant letade igenom utrymmena. Tack så mycket!/gymnasieskola i Sverige”"Vi vill starkt rekommendera Svenska Specialsökhundar. Genom vårt samarbete har den narkotika som tidigare hittats i skolans närområde helt försvunnit. Samarbetet med dem har också hjälpt oss att arbeta mer förebyggande. De är dessutom utomordentligt trevliga och service minded, både de tvåbenta och de fyrbenta - de senare är också enormt söta.
Anonymt högstadium i Norra Storstockholm "

"Professionella hundar med förare som sökte igenom hela skolan både inne och ute./rektor i en skola i Stockholm""Det kändes mycket tryggt med den genomsökning som gjordes av vår skolgård med dess skrymslen och vrår. Trevliga hundförare som var öppna för att berätta och visa hur de arbetade och tränade sina hundar.
Just idag kan jag vara säker på att vi inte har varken narkotika eller vapen på skolgården. Bara det att hundförarna med sina arbetskläder och hundar befann sig på skolområdet visade sig ha en ”avskräckande” verkan.
De är varmt välkomna att komma och öva hos oss igen.
Jenny, rektor, Österåker"

Vilka är vi?
Anderssons Specialsök9 består av hundförarare Maria A Henningsson med Bordercollien Signe, vi har ett nära samarbete med Hundar Söker.se som består av hundförare Jannicke Jernström med Flatcoated Retrievern Spencer.  Vi har även kollegor runt om i hela landet och lokalt, därför är vi  heltäckande, vi arbetar förebyggande tillsammans mot narkotika och vapen.

Såväl hundarna som hundförarna är utbildade via utbildningsföretaget Svenska Specialsökhundar som arbetat med specialsök sedan 2001. Efter avklarad utbildning är förare och hundar därefter godkända att genomföra så kallade skarpa sök i skolor, på arbetsplatser, på behandlingshem och i privata miljöer. Vill du veta mer om utbildningen hundarna genomgår? Läs mer på www.k9narc.se

Vi kommer att fortsätta att samarbeta med Svenska Specialsökhundar och jobba tillsammans för en miljö fri från narkotika och vapen.

Vill du skydda din omgivning – kontakta oss!

Kontakt
Anderssonsspecialsök9
Maria A Henningsson
E-post: maria@anderssonssmide.se
Telefon: +46 70-755 44 09
Facebook: Anderssons Specialsök9