omoss-2016.jpg
I och med nytt år vill vi tacka av Arne Andersson som sedan 1980 arbetat och drivit vårt familjeföretag till bättre höjder.
Den 1/1-2016 avslutar Arne Andersson sin tjänst som VD på F. Anderssons Svets & Smide AB och vi är så stolta att få ha honom kvar som expert inom området.
Vi som fortsätter driva familjeföretaget är Dan Andersson och Maria Andersson Henningsson och vi har för avsikt att fortsätta hålla den goda kvalitet på utförda arbeten som vår far Arne har gjort.
Med stolthet tar vi nu över det som Arne kämpat och byggt upp och ser framemot en framtid med nya utmaningar och mål.
// Dan & Maria

vilkaarvi.jpg
Året var 1950 då Nk´s Metallverkstad´s Verkmästare skåningen Folke Andersson slutade sin tjänstgöring för att starta ett eget smidesföretag Folke Anderssons Metallverkstad AB. Verksamheten bedrevs i en villa i Danderyd av Folke som var en andra generations smed i släkten Andersson.

Folke bedrev sin verksamhet i 30 år, och var mycket omtyckt av sina kunder. Han var känd för sin noggrannhet och fick i och med det sin kvalitetsstämpel på hur en bra smed ska utföra sitt arbete. Alla arbeten som Folke slutförde var noggrant utförda och ryktet gick nere på byn om den duktiga smeden från skåne.

1980 tog Folkes son Arne Andersson över företaget. Arne kom där med att bli en tredje generations smed som vi är mycket stolta över, även Arne utför sina arbeten på bästa sätt och än idag levererar han den kvalitet som vi stod för redan 1950.

2016 tog Arnes dotter Maria och Arnes son Dan över företaget och målsättningen är densamma, precis så som den alltid har varit, att leverara och hålla den goda kvalitét på utförda arbeten som vår familj alltid har gjort.

 


folke-sv.jpg


arne-sv.jpg