Det här är en nyhet

Nu har vi äntligen gått in i ett nytt decenium och inför detta vill jag sammanfatta sista året på förra deceniumet med fem guldstjärnor!!!

2019:
Ekonomi:
Vi har gjort ett kanonsår, inte ökat omsättningen något märkvärt utan jobbat med att minska kostander och satsa på kompetens och utbildning av våra medarbetare. Bokslutet är klart och skickas nu för revision, siffror kommer senare så snart bokslutet är klart!

Personlig utveckling och företagets mål:
Vi har jobbat med en extern personalcoach som tillsammans med gruppen hjälper till att förtydliga företagets struktur, mål och hjälper oss att kommunicera än bättre. Varje  medarnetare har fått möjlighet till personlig utveckling. detta arbete kommer fortsätta under 2020.

Varumärke:
Vi har under 2019 även tagit fram en logga för vårt varumärke Anderssons Smide och efter att knepat och knopat har vi äntligren fått till loggan som skall stå för vår kvalitet och design.

Lokal:
Vi söker nu lokal som vi kan flytta in i. Flytten planeras 2021 och vi söker efter rätt lokal för oss och hoppas då på att vi även kan effektivisera vårt arbete mer genom att få en bra planerad lokal anpassad för oss.

Certifieringar:
I december hade vi revision av EN1090 och ISO3834 och vi har nu fått ytterliggare förlängt ett år, vilket vi är mycket stolta över eftersom vi strävar efter att leverera kvalitét.

Kompetens/medarbetare:
Vi söker ständigt efter kompetens så att vi kan utveckla vår verksamhet, så är det någon som känner en nyfikenhet och är intresserad av att börja hos oss tveka inte att höra av er till oss. Framförallt söker vi projektledande smeder.

Vi välkomnar 2020 och ser framemot ett ännu bättre år!!! // Maria & Dan